Telusuri apa sing sampeyan karepake

Sawise 40 taun evolusi, produk Mingrong dipasarke menyang luwih saka 50 negara, nglayani ewonan pelanggan ing saindenging jagad.

kaluwihan kita

Sistem manajemen mutu tanpa cacat, tim manajemen sing apik banget, lan sistem operasi sing efisien minangka landasan pertumbuhan kita.

Produk Panas

Mingrong nyedhiyakake baris komprehensif sekering sing matesi saiki.

ndeleng liyane

Babagan Kita

Kerjasama win-win, perawatan humanistik, lan tanggung jawab sosial perusahaan minangka target kita.

  • Non-Filler-Renewable-Fuse-Links
  • Bolt-Connected-Round-Cartridge-Type-Fast-acting-Fuse-Links-For-Semiconductor-protection

Dumunung ing Zhejiang Changxing, Mersen Zhejiang Co., Ltd. jembaré 13510m2, lan duwé 500 karyawan. Ekspor global tenaga listrik lan bahan canggih, Mersen ngrancang solusi inovatif kanggo ngatasi kebutuhan spesifik para klien supaya bisa ngoptimalake proses manufaktur ing sektor kayata energi, transportasi, elektronik, kimia, farmasi lan industri proses. Mersen Electric Listrik nyedhiyakake garis komprehensif sekering sing saiki mbatesi (voltase kurang, tujuan umum, voltase medium, semikonduktor, miniatur lan kaca, lan tujuan khusus) lan aksesoris, blok lan wadhah sekering, blok distribusi daya, ngalih sambungan voltase kurang, dhuwur saklar listrik, ERCU, Fusebox, CCD, piranti proteksi gelombang, sink panas, bar bis laminasi, lan liya-liyane.

Mersen arep nyedhot lan gabung karo Mingrong (Zhejiang Mingrong Electrical Protection Co., Ltd. Ing ngisor iki diarani Mingrong) miwiti bisnis wiwit Reformasi lan Pembukaan Tiongkok, berkembang nalika gelombang ekonomi China mundhak, lan ditambah maneh dening konsep produksi canggih lan R&D sing kuwat lan keahlian teknik saka Mersen Group.

sinau luwih lengkap