Babagan Kita

about-us

Dumunung ing Zhejiang Changxing, Mersen Zhejiang Co., Ltd. jembaré 13510m2, lan duwé 500 karyawan. Ekspor global tenaga listrik lan bahan canggih, Mersen ngrancang solusi inovatif kanggo ngatasi kebutuhan spesifik para klien supaya bisa ngoptimalake proses manufaktur ing sektor kayata energi, transportasi, elektronik, kimia, farmasi lan industri proses. Mersen Electric Listrik nyedhiyakake garis komprehensif sekering sing saiki mbatesi (voltase kurang, tujuan umum, voltase medium, semikonduktor, miniatur lan kaca, lan tujuan khusus) lan aksesoris, blok lan wadhah sekering, blok distribusi daya, ngalih sambungan voltase kurang, dhuwur saklar listrik, ERCU, Fusebox, CCD, piranti proteksi gelombang, sink panas, bar bis laminasi, lan liya-liyane.

probiz-map

PASARAN KITA

Mersen arep nyedhot lan gabung karo Mingrong (Zhejiang Mingrong Electrical Protection Co., Ltd. Ing ngisor iki diarani Mingrong) miwiti bisnis wiwit Reformasi lan Pembukaan Tiongkok, berkembang nalika gelombang ekonomi China mundhak, lan ditambah maneh dening konsep produksi canggih lan R&D sing kuwat lan keahlian teknik saka Mersen Group. Sawise 40 taun evolusi, Mingrong saiki duwe penawaran produk sing disertifikasi ing macem-macem sistem standar mainstream, kalebu GB, UL / CSA, BS, DIN, lan IEC. Produk Mingrong wis dipasarake menyang luwih saka 50 negara, sing nyedhiyakake ewonan pelanggan ing saindenging jagad.

KANGGO PEMBANGUNAN

Sistem manajemen mutu tanpa cacat, tim manajemen sing apik banget, lan sistem operasi sing efisien.

Gol

Kerjasama win-win, perawatan humanistik, lan tanggung jawab sosial perusahaan minangka target kita.

NILAI CORE

Ngupayakake keunggulan lan ambisi terus-terusan dadi semangat utama Mingrong.

KONTAK KAMI

Kanthi dhasar sing kuat ing distribusi tenaga listrik lan pasar industri, Mingrong uga maju lan nggawe terobosan ing industri energi terbarukan, kayata tenaga angin lan fotovoltaik. Kanggo njupuk kesempatan ing Kebijakan Prasarana Anyar, saiki wayahe Mingrong pindhah menyang bab anyar cetakan biru: mapan ing Changxing lan berkembang dadi basis manufaktur modern, supaya bisa nggunakake luwih saka pangembangan teknologi global Mersen. sumber daya. Kangge, iki uga bakal terus ngoptimalake basis rantai pasokan ing China, lan nerusake upaya indigitalisasi, lan nggawe sistem keamanan, lingkungan, lan jaminan kualitas paling dhuwur.