Sekring Mobil

Katrangan singkat:

Serangkaian sekring kendaraan iki digawe karo rong bagean, link sekring lan basis sekering. Miturut macem-macem aplikasi, link sekering bisa dipérang dadi jinis normal (CNL, RQ1) lan jinis cepet (CNN), loro-lorone sambung sambung. Link sekring bisa disambung langsung menyang basis sekering sing dipasang (RQD-2) kanggo ijol-ijolan sekering sing gampang.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi

Perlindhungan saka kakehan lan sirkuit cekak ing jalur listrik. Tegangan voltase nganti 80V DC utawa 50Hz 130V AC, Dinilai saiki nganti 800A.

Fitur Desain

Serangkaian sekring kendaraan iki digawe karo rong bagean, link sekring lan basis sekering. Miturut macem-macem aplikasi, link sekering bisa dipérang dadi jinis normal (CNL, RQ1) lan jinis cepet (CNN), loro-lorone sambung sambung. Link sekring bisa disambung langsung menyang basis sekering sing dipasang (RQD-2) kanggo ijol-ijolan sekering sing gampang.

Dhata Dhasar

Model, voltase lan dimensi sing dirating ditampilake ing gambar 16.1 ~ 16.4 lan tabel 16.

1
2
3
4
5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane