Sekring Mobil

  • Automobile Fuse

    Sekring Mobil

    Serangkaian sekring kendaraan iki digawe karo rong bagean, link sekring lan basis sekering. Miturut macem-macem aplikasi, link sekering bisa dipérang dadi jinis normal (CNL, RQ1) lan jinis cepet (CNN), loro-lorone sambung sambung. Link sekring bisa disambung langsung menyang basis sekering sing dipasang (RQD-2) kanggo ijol-ijolan sekering sing gampang.