Bolt Link Fuse sing Disambung

  • Bolt Connected Round Cartridge Type Fast-acting Fuse Links For Semiconductor protection

    Bolt Sambungake Link Cartridge Babak sing Cepet-cepet Kanggo proteksi Semikonduktor

    Unsur sekring salib variabel digawe saka lembaran perak murni disegel ing tabung lebur digawe saka serat kaca epoksi sing tahan panas. Tabung sekring diisi karo alat kemurnian sing ditambani kanthi kimia minangka medium pemadam busur, Loro ujung awak leleh disambungake menyang kontak (piso) kanthi las titik.
  • Bolt Connected Square Pipe Type Fast-acting Fuse Links For Semiconductor protection

    Bolt Connected Square Pipe Link Fuse Fast-acting Fuse kanggo proteksi Semikonduktor

    Unsur sekring salib variabel digawe saka lembaran perak murni disegel ing tabung lebur digawe saka serat kaca epoksi sing tahan panas. Tabung sekring diisi karo alat kemurnian sing ditambani kanthi kimia minangka medium pemadam busur, Loro ujung awak leleh disambungake menyang kontak (piso) kanthi las titik.
  • Bolt Connected Fuse Links

    Bolt Link Fuse sing Disambung

    Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka tembaga murni utawa perak sing disegel ing kartrid digawe saka kaca keramik utawa epoksi sing akeh tugas. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding elemen sekring pungkasan ing terminal njamin sambungan listrik sing dipercaya lan mbentuk kontak jinis piso. Striker bisa uga dipasang ing link sekring kanggo nyedhiyakake mikroswitch kanthi cepet kanggo menehi macem-macem sinyal utawa ngethok sirkuit kanthi otomatis.