Bolt Link Fuse sing Disambung

Katrangan singkat:

Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka tembaga murni utawa perak sing disegel ing kartrid digawe saka kaca keramik utawa epoksi sing akeh tugas. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding elemen sekring pungkasan ing terminal njamin sambungan listrik sing dipercaya lan mbentuk kontak jinis piso. Striker bisa uga dipasang ing link sekring kanggo nyedhiyakake mikroswitch kanthi cepet kanggo menehi macem-macem sinyal utawa ngethok sirkuit kanthi otomatis.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi

Perlindhungan tumrap kakehan lan sirkuit cendhak ing jalur listrik (jinis gG), uga kasedhiya kanggo nglindhungi bagean semikonduktor lan alat ereksi tumrap sirkuit (tipe AR) lan motor proteksi (ketik aM). Voltase dinilai nganti 1200V, Dinilai saiki nganti 630A, Workingfrequency 50Hz AC, Kapabilitas rusak nganti 80KA. Selaras karo Gb13539 lan IEC60269.

Fitur Desain

Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka tembaga murni utawa perak sing disegel ing kartrid digawe saka kaca keramik utawa epoksi sing akeh tugas. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding elemen sekring pungkasan ing terminal njamin sambungan listrik sing dipercaya lan mbentuk kontak jinis piso. Striker bisa uga dipasang ing link sekring kanggo nyedhiyakake mikroswitch kanthi cepet kanggo menehi macem-macem sinyal utawa ngethok sirkuit kanthi otomatis.

Dhata Dhasar

Model, dimensi, rating ditampilake ing Gambar 6.1 ~ 6.11 lan Tabel 6.

image1
image2
image3
image4
image5
image6
image7
image8
image9
image10
image11
image12
image13

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane