Pemegang Sekring Silindris

Katrangan singkat:

Sawise kasus sing disuntik plastik dilengkapi kontak lan tautan sekring, pangkalan kasebut digawe kanthi ngelas utawa nyukur loro sing bisa kabentuk multi-phase. FB15C, FB16-3J, FB19C-3J, Rt19 minangka struktur terbuka, lan liya-liyane minangka struktur semiconcealed. Ana limang ukuran sekring sing bisa dipilih kanggo basis sekering sing padha karo RT18N, RT18B lan RT18C, Ana rong set garis metu kanggo RT18N. Salah sijine yaiku
diinstal kanthi link sekring link sekring saka ukuran miturut. Sing liyane yaiku kontak mbukak permanen kanthi titik bejat kaping pindho. Kabeh unit dhasar bisa nglereni kekuwatan. Basis Rt18 kabeh dipasang DIN, ing antarane RT18L dilengkapi kunci pengaman tumrap operasi sing salah ing negara kasebut.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi

Pemegang sekering iki minangka pendukung sekring kanthi ukuran nganti 22 58mm, Banjur bisa digunakake kanthi panas sing disebabake dening lt uga bisa digunakake minangka sekering nyopot sekring kanthi kombinasi multi-fase. Ana rong garis metu / metu ing basis sekring RT18N, nyedhiyakake fungsi pemotongan listrik. Jinis RT18L nduweni kunci pengaman sekring nalika nyopot supaya ora operasi sing salah, bisa uga dilengkapi indikator, sing terus nalika link sekring rusak. Voltase insulate sing dirating nganti 690V, Frekuensi kerja 50Hz AC, konvensional termal udara panas saiki nganti 125A; Sesuai karo GB13539.1 GB / T13539.2 lan IEC60269-1 IEC60269-2.

Fitur Desain

Sawise kasus sing disuntik plastik dilengkapi kontak lan tautan sekring, pangkalan kasebut digawe kanthi ngelas utawa nyukur loro sing bisa kabentuk multi-phase. FB15C, FB16-3J, FB19C-3J, Rt19 minangka struktur terbuka, lan liya-liyane minangka struktur semiconcealed. Ana limang ukuran sekring sing bisa dipilih kanggo basis sekering sing padha karo RT18N, RT18B lan RT18C, Ana rong set garis metu kanggo RT18N. Siji wis diinstal kanthi link sekering link sekering kanthi ukuran miturut. Sing liyane yaiku kontak mbukak permanen kanthi titik bejat kaping pindho. Kabeh unit dhasar bisa nglereni kekuwatan. Basis Rt18 kabeh dipasang DIN, ing antarane RT18L dilengkapi kunci pengaman tumrap operasi sing salah ing negara kasebut.

Dhata Dhasar

Model, voltase insulasi sing dinilai, arus sing dirating, lan dimensi ditampilake ing gambar 9.1 ~ 9.14 lan Tabel 9 Jembar kombinasi fase N ing Bn = nB.

image1
image2
image3
image4
image5
image6
image7
image8
image9
image10
image11
image12

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane