Pemegang Sekring Silindris

  • Cylindrical Fuse Holders

    Pemegang Sekring Silindris

    Sawise kasus sing disuntik plastik dilengkapi kontak lan tautan sekring, pangkalan kasebut digawe kanthi ngelas utawa nyukur loro sing bisa kabentuk multi-phase. FB15C, FB16-3J, FB19C-3J, Rt19 minangka struktur terbuka, lan liya-liyane minangka struktur semiconcealed. Ana limang ukuran sekring sing bisa dipilih kanggo basis sekering sing padha karo RT18N, RT18B lan RT18C, Ana rong set garis metu kanggo RT18N. Salah sijine yaiku
    diinstal kanthi link sekring link sekring saka ukuran miturut. Sing liyane yaiku kontak mbukak permanen kanthi titik bejat kaping pindho. Kabeh unit dhasar bisa nglereni kekuwatan. Basis Rt18 kabeh dipasang DIN, ing antarane RT18L dilengkapi kunci pengaman tumrap operasi sing salah ing negara kasebut.