Tautan Sekering Silinder

Katrangan singkat:

Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka logam murni sing disegel ing kartrij digawe saka kaca keramik utawa epoksi sing akeh tugas. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding unsur sekring pungkasan ing tutup njamin sambungan listrik sing dipercaya; Striker bisa dilampirake ing link sekring kanggo nyedhiyakake aktivasi mikro-switch kanthi cepet kanggo menehi macem-macem sinyal utawa ngethok sirkuit kanthi otomatis. Sekering khusus miturut Gambar 1.2 ~ 1.4 bisa diwenehake miturut kebutuhan pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi

Perlindhungan tumrap kakehan lan sirkuit cendhak ing jalur listrik (jinis gG), uga kasedhiya kanggo nglindhungi bagean semikonduktor lan peralatan tumrap sirkuit cendhak (jinis aR) lan proteksi motor (ketik aM). Voltase dinilai nganti 690V; Dinilai saiki nganti 125A; Frekuensi kerja 50Hz AC; Kapabilitas bejat dirating nganti 100kA, Cocog karo GB 13539 lan IEC 60269.

Fitur Desain

Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka logam murni sing disegel ing kartrij digawe saka kaca keramik utawa epoksi sing akeh tugas. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding unsur sekring pungkasan ing tutup njamin sambungan listrik sing dipercaya; Striker bisa dilampirake ing link sekring kanggo nyedhiyakake aktivasi mikro-switch kanthi cepet kanggo menehi macem-macem sinyal utawa ngethok sirkuit kanthi otomatis. Sekering khusus miturut Gambar 1.2 ~ 1.4 bisa diwenehake miturut kebutuhan pelanggan.

Dhata Dhasar

Model-model kasebut. dimensi, rating ditampilake ing Gambar 1.1 ~ 1.4 lan Tabel 1.

image1
image2
image3
image4
image5
image6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane