Tautan Sekering Silinder

  • Cylindrical Fuse Links

    Tautan Sekering Silinder

    Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka logam murni sing disegel ing kartrij digawe saka kaca keramik utawa epoksi sing akeh tugas. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding unsur sekring pungkasan ing tutup njamin sambungan listrik sing dipercaya; Striker bisa dilampirake ing link sekring kanggo nyedhiyakake aktivasi mikro-switch kanthi cepet kanggo menehi macem-macem sinyal utawa ngethok sirkuit kanthi otomatis. Sekering khusus miturut Gambar 1.2 ~ 1.4 bisa diwenehake miturut kebutuhan pelanggan.