Basis Fuse Kanggo Sekring Pipa Kothak Kanthi Kontak Pisau

  • Fuse Bases For Square Pipe Fuses With Knife Contacts

    Basis Fuse Kanggo Sekring Pipa Kothak Kanthi Kontak Pisau

    Basis kasebut digawe saka keramik, papan resin tahan panas lan kontak statis sing bentuke irisan ing struktur terbuka. Produk kasebut dilengkapi sink panas sing apik, kapadhetan mekanik sing dhuwur, sambungan sing bisa dipercaya lan operasi sing gampang. Kasedhiya kanggo kabeh sekring NH000-NH4.