Basis sekring

  • Fuse Bases For Square Pipe Fuses With Knife Contacts

    Basis Fuse Kanggo Sekring Pipa Kothak Kanthi Kontak Pisau

    Basis kasebut digawe saka keramik, papan resin tahan panas lan kontak statis sing bentuke irisan ing struktur terbuka. Produk kasebut dilengkapi sink panas sing apik, kapadhetan mekanik sing dhuwur, sambungan sing bisa dipercaya lan operasi sing gampang. Kasedhiya kanggo kabeh sekring NH000-NH4.
  • Special Fuse Bases / Holders

    Fuse / Pemegang Fuse Khusus

    Ana rong jinis struktur kanggo jinis sekering iki; Siji digawe karo operator sekring, Link sekring bolting yaiku
    diinstal menyang operator, banjur dilebokake menyang kontak statis dhukungan / basis. Ora ana operator kanggo struktur liyane,
    ing endi sekring bolting langsung dipasang menyang kontak statis saka pendhukung / basis. Perusahaan uga bisa ngasilake basis non-standar liyane ing syarat-syarat pelanggan.
  • Cylindrical Fuse Holders

    Pemegang Sekring Silindris

    Sawise kasus sing disuntik plastik dilengkapi kontak lan tautan sekring, pangkalan kasebut digawe kanthi ngelas utawa nyukur loro sing bisa kabentuk multi-phase. FB15C, FB16-3J, FB19C-3J, Rt19 minangka struktur terbuka, lan liya-liyane minangka struktur semiconcealed. Ana limang ukuran sekring sing bisa dipilih kanggo basis sekering sing padha karo RT18N, RT18B lan RT18C, Ana rong set garis metu kanggo RT18N. Salah sijine yaiku
    diinstal kanthi link sekring link sekring saka ukuran miturut. Sing liyane yaiku kontak mbukak permanen kanthi titik bejat kaping pindho. Kabeh unit dhasar bisa nglereni kekuwatan. Basis Rt18 kabeh dipasang DIN, ing antarane RT18L dilengkapi kunci pengaman tumrap operasi sing salah ing negara kasebut.