Fuse Carriers (Gagang)

  • Fuse Carrier (Handle)

    Fuse Carriers (Gagang)

    Operator sekering digawe saka bolongan sing nyekel. tombol push, papan njaga lan gagang. Ana telung posisi kanggo bolongan keno kasebut. kanggo sekering NH000-NH00, NH0-NH3, lan NH4.