Link Fuse

  • Cylindrical Fuse Links

    Tautan Sekering Silinder

    Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka logam murni sing disegel ing kartrij digawe saka kaca keramik utawa epoksi sing akeh tugas. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding unsur sekring pungkasan ing tutup njamin sambungan listrik sing dipercaya; Striker bisa dilampirake ing link sekring kanggo nyedhiyakake aktivasi mikro-switch kanthi cepet kanggo menehi macem-macem sinyal utawa ngethok sirkuit kanthi otomatis. Sekering khusus miturut Gambar 1.2 ~ 1.4 bisa diwenehake miturut kebutuhan pelanggan.
  • Round Cartridge Fuse Links With Knife Contacts

    Link Fuse Cartridge Babak Kanthi Kontak Pisau

    Elemen sekering salib variabel digawe saka logam murni sing disegel ing kartrid digawe saka kaca epoksi tahan suhu tinggi. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding unsur sekring pungkasan menyang kontak piso njamin sambungan listrik sing dipercaya.
  • Square Pipe Fuse Links With Knife Contacts

    Link Pipa Square Square Kanthi Kontak Pisau

    Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka tembaga murni utawa perak sing disegel ing kartrid digawe saka keramik sing tugase dhuwur, tabung Fuse diisi pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding elemen sekring pungkasan ing terminal njamin sambungan listrik sing dipercaya lan mbentuk kontak jinis piso. Indikator utawa striker bisa ditempelake ing link sekring kanggo nuduhake potongan sekering utawa kanggo menehi macem-macem sinyal lan nglereni sirkuit kanthi otomatis.
  • Non-Filler Renewable Fuse Links

    Link Fuse sing Ora Bisa Dianyari

    Kontak tutup silinder kanggo arus sing dirating nganti 60A, lan kontak piso kanggo arus sing dirating nganti 600A, elemen sekring salib variabel sing digawe saka paduan seng. Pangguna bisa ngganti elemen sekering sing wis diobong kanthi gampang lan nggunakake sekring maneh.