Piranti ngawasi sekring

  • Fuse monitoring devices

    Piranti ngawasi sekring

    Iki kalebu bagean ing ngisor iki: 1. Striker nyawiji, 2. Saklar mikro (kanthi kontak cedhak normal lan siji kontak mbukak normal), 3. Basis kanggo striker lan saklar. Piranti ngawasi sekring biasane sejajar karo sekrup pengikat tutup ing ujung sekring. Nalika sekring rusak, pin mogok metu saka striker, microswitch meksa lan sinyal sing dikirim utawa sirkuit dipotong. Jarak antarane rong ujung pengikat kasebut bisa diatur ing sawetara tartamtu kanggo paralel karo sekring kanthi dhuwur sing beda.