Mersen menang judhul kehormatan CSR (tanggung jawab sosial perusahaan) ing taun 2020

news1-1

Mersen tanggung jawab kanggo konsumen, komunitas lan lingkungan nalika nggawe bathi lan nanggung tanggung jawab legal kanggo para pemegang saham lan karyawan. Kita yakin manawa tanggung jawab sosial perusahaan mbutuhake usaha kanggo ngluwihi konsep tradisional njupuk bathi minangka siji-sijine tujuane, negesake perhatian marang nilai manungsa ing proses produksi lan kontribusi lingkungan, konsumen lan masyarakat.
Mersen nindakake konsep iki lan menang judhul kehormatan CSR (tanggung jawab sosial perusahaan) ing taun 2020.


Wektu kiriman: Nov-18-2020