Upacara pambukaan Mersen Zhejiang Co., Ltd. dianakake tanggal 5 November sore

Upacara pambukaan Mersen Zhejiang Co., Ltd. dianakake tanggal 5 Novemberth awan Wakil Sekretaris lan Kepala County Changxing County Yiting Shi ngaturake pidato.
Ing pidato kasebut, Yiting Shi ujar manawa pangembangan Changxing seneng banget karo singa sing nari, kanthi semangat lan semangat, amarga kita mesthi duwe sikap "terbuka" lan ngobrol karo jagad iki lan berkembang kanthi aktif. Sanajan kena pengaruh COVID-19 lan faktor liyane ing taun iki, kita tetep tetep tekad lan ngupayakake paling sithik kanggo nyilikake pengaruh kasebut. Ing telung kuartal pertama, indikator ekonomi Changxing dadi peringkat utama ing provinsi Zhejiang lan kutha Huzhou. Sakabehe 38 proyek investasi asing dikenalake, lan entuk Dolar AS 270 yuta dadi modal asing. Kangge jumlah ekspor nambah 31%

Yiting Shi ujar manawa ing taun-taun pungkasan, kanthi tujuan ngembangake kabupaten sing nduweni lingkungan bisnis paling apik ing China, Changxing ngupayakake nggawe kabupaten internasional, sing sah lan sah. Pancen wis narik akeh proyek bermutu ing omah lan ing luar negeri, kayata Mersen, Clarios lan Geely. Changxing uga ngasilake perusahaan lokal kanthi penghasilan luwih saka CNY 100 milyar, kayata Tianneng lan Chaowei. Changxing bakal terus ngembangake lingkungan bisnis kanthi investasi lan perdagangan sing luwih trep, kompetisi sing luwih adil lan layanan pamrentah sing luwih efisien ing mbesuk. Iki bakal nglayani produksi lan operasi Merson kanthi tulus, sing bakal mbiyantu Mersen dadi pemasok sekring industri paling penting ing donya. Changxing bakal nyedhiyakake layanan berkualitas tinggi lan efisien yen perusahaan hulu lan hilir Mersen mapan ing Changxing, sing bakal ningkatake pangembangan rantai industri lan dadi klompok industri sanalika bisa.

Mersen Zhejiang Co., Ltd. diinvestasikan dening perusahaan Prancis, sing duwe mesin cetakan injeksi, pusat mesin CNC, lini produksi, pukulan, bubut, mesin penggilingan radial universal lan produksi lan peralatan tambahan liyane. Sawise ngrampungake proyek iki, 37,6 yuta komponen listrik bisa diproduksi saben taun, lan kira-kira nilai output tahunan udakara CNY 160 yuta sing bakal menang CNY 11,2 yuta minangka bathi lan CNY 10,14 yuta minangka penghasilan.

news3-(4)
news3-(1)
news3-(3)
news3-(2)

Wektu kiriman: Nov-18-2020