Kita nganakake latihan geni nalika esuk tanggal 9 Oktober 2020

Kanggo nguatake kabeh kesadaran karyawan babagan keamanan kebakaran, lan ningkatake katrampilan praktis kanggo nyegah geni lan ngatasi bencana, uga nyegah kacilakan, kita sukses nganakake latihan geni nalika esuk tanggal 9 Oktober 2020, yaiku wulan sadurunge dina keamanan kebakaran nasional. Luwih saka 100 wong saka departemen produksi, tim fungsional lan keamanan sing relatif melu latihan kebakaran.

Sadurunge awal latihan, manajer umum kita Alex nindakake mobilisasi, nerangake aturan persaingan lan poin sing kudu digatekake. Ing pungkasan mangsa panas lan awal musim gugur, suhu isih dhuwur banget, keamanan geni perusahaan wis dadi prioritas utama karya produksi keamanan. Liwat latihan iki, kabeh staf wis ningkatake kesadaran lan katrampilan keamanan geni kanggo mbantu awake dhewe, sing bakal duwe peran positif ing produksi keamanan lan kulawarga keamanan ing mbesuk. Pimpinan tim keamanan kasebut kanthi cetha nerangake panggunaan peralatan pemadam kebakaran lan nuduhake barang-barang penting. Titik utama babagan pemadam kebakaran iki wis dingerteni kabeh kita.

Sawise latihan, manajer produksi Pak Li njaluk kabeh karyawan supaya sinau lan nguasai ilmu babagan keamanan geni lan ningkatake kesadaran babagan keamanan. Nalika ana geni, kita kudu kanthi tenang ngrampungake lan nindakake tugas sing apik kanggo nyegah keamanan. Kita bisa yakin manawa latihan iki bakal nyedhiyakake pengalaman praktis sing efektif lan karya darurat kanthi teratur ing tembe mburine, lan uga bakal madeg dhasar kanggo produksi safety saben dina!

news2


Wektu kiriman: Okt-09-2020