kita ngatur kabeh buruh kanggo lelungan menyang Yuliao

Lokasi apik Yuliao dununge ing Yuliao, Kutha Mazhan, sing ana ing sisih kidul wetan Cangnan County, Provinsi Zhejiang. Ing sisih wetan kasebut jejer karo segara, lan sisih kidul jejer karo kutha Xiaguan, uga sisih lor ditutup karo kutha Chixi, dene sisih kulon nyedhaki kutha Mazhan. Jembar 18,5 km persegi. Wilayah gununge saka sisih lor tekan kidul, sing diubengi gunung-gunung ijo lan pinus ijo ing sisih lor-kulon. Sugih karo gandum, sayuran lan woh-wohan, uga dadi kutha nelayan sing penting ing Kabupaten Cangnan. Ana luwih saka 10 jinis mancing sing diekspor menyang negara manca. Clam, kepiting renang, kerapu lan sumber daya banyu liyane sugih banget, sing didol banget ing Jepang, Hong Kong lan Macao. Iklim sing nyenengake, pantai sing jembar, terumbu langka, segara biru, pulau-pulau alam minangka fitur pesisir sing unik. Ana 68 wilayah sing apik banget, sing dikarang dening Golden Beach, Music Stone, Nembelas Karang lan kutha kabut lsp ... Ing taun 1991, iki ditunjuk dadi papan sing apik ing propinsi lan dadi kawasan pariwisata anyar.

Sadurunge proyek Mersen Changxing diwiwiti, kanggo nambah urip budaya kita, lan nambah kohesi perusahaan, uga ngurmati kabeh tenaga kerja para pekerja, kita ngatur kabeh buruh kanggo plancongan menyang Yuliao. Liwat kegiatan iki, kita bisa ningkatake pangerten bebarengan, lan bakal nggawe swasana sing nyawiji, aktif lan progresif. Kabeh wong rileks lan nyetel awak lan pikiran kanthi lengkap, seneng lelungan iki. Matur suwun, Mersen!

news4


Wektu kiriman: Nov-18-2020