Link Fuse sing Ora Bisa Dianyari

  • Non-Filler Renewable Fuse Links

    Link Fuse sing Ora Bisa Dianyari

    Kontak tutup silinder kanggo arus sing dirating nganti 60A, lan kontak piso kanggo arus sing dirating nganti 600A, elemen sekring salib variabel sing digawe saka paduan seng. Pangguna bisa ngganti elemen sekering sing wis diobong kanthi gampang lan nggunakake sekring maneh.