Sekring Null Line

  • Null line fuse

    Sekring baris Nul

    Sekering sekering garis Null iki bisa dilengkapi seri nduwe sekring RT18 lan seri DR sekering sing dicopot
    ngalih panggunaan, kayata bisa digabung kanthi bebas dadi struktur RT18-32 3P + N, lsp. utawa dikombinasikake dadi sarat pelanggan.