Produk

  • Fuse Carrier (Handle)

    Fuse Carriers (Gagang)

    Operator sekering digawe saka bolongan sing nyekel. tombol push, papan njaga lan gagang. Ana telung posisi kanggo bolongan keno kasebut. kanggo sekering NH000-NH00, NH0-NH3, lan NH4.
  • Fuse Bases For Square Pipe Fuses With Knife Contacts

    Basis Fuse Kanggo Sekring Pipa Kothak Kanthi Kontak Pisau

    Basis kasebut digawe saka keramik, papan resin tahan panas lan kontak statis sing bentuke irisan ing struktur terbuka. Produk kasebut dilengkapi sink panas sing apik, kapadhetan mekanik sing dhuwur, sambungan sing bisa dipercaya lan operasi sing gampang. Kasedhiya kanggo kabeh sekring NH000-NH4.
  • Special Fuse Bases / Holders

    Fuse / Pemegang Fuse Khusus

    Ana rong jinis struktur kanggo jinis sekering iki; Siji digawe karo operator sekring, Link sekring bolting yaiku
    diinstal menyang operator, banjur dilebokake menyang kontak statis dhukungan / basis. Ora ana operator kanggo struktur liyane,
    ing endi sekring bolting langsung dipasang menyang kontak statis saka pendhukung / basis. Perusahaan uga bisa ngasilake basis non-standar liyane ing syarat-syarat pelanggan.
  • Cylindrical Fuse Holders

    Pemegang Sekring Silindris

    Sawise kasus sing disuntik plastik dilengkapi kontak lan tautan sekring, pangkalan kasebut digawe kanthi ngelas utawa nyukur loro sing bisa kabentuk multi-phase. FB15C, FB16-3J, FB19C-3J, Rt19 minangka struktur terbuka, lan liya-liyane minangka struktur semiconcealed. Ana limang ukuran sekring sing bisa dipilih kanggo basis sekering sing padha karo RT18N, RT18B lan RT18C, Ana rong set garis metu kanggo RT18N. Salah sijine yaiku
    diinstal kanthi link sekring link sekring saka ukuran miturut. Sing liyane yaiku kontak mbukak permanen kanthi titik bejat kaping pindho. Kabeh unit dhasar bisa nglereni kekuwatan. Basis Rt18 kabeh dipasang DIN, ing antarane RT18L dilengkapi kunci pengaman tumrap operasi sing salah ing negara kasebut.
  • Bolt Connected Round Cartridge Type Fast-acting Fuse Links For Semiconductor protection

    Bolt Sambungake Link Cartridge Babak sing Cepet-cepet Kanggo proteksi Semikonduktor

    Unsur sekring salib variabel digawe saka lembaran perak murni disegel ing tabung lebur digawe saka serat kaca epoksi sing tahan panas. Tabung sekring diisi karo alat kemurnian sing ditambani kanthi kimia minangka medium pemadam busur, Loro ujung awak leleh disambungake menyang kontak (piso) kanthi las titik.
  • Bolt Connected Square Pipe Type Fast-acting Fuse Links For Semiconductor protection

    Bolt Connected Square Pipe Link Fuse Fast-acting Fuse kanggo proteksi Semikonduktor

    Unsur sekring salib variabel digawe saka lembaran perak murni disegel ing tabung lebur digawe saka serat kaca epoksi sing tahan panas. Tabung sekring diisi karo alat kemurnian sing ditambani kanthi kimia minangka medium pemadam busur, Loro ujung awak leleh disambungake menyang kontak (piso) kanthi las titik.
  • Bolt Connected Fuse Links

    Bolt Link Fuse sing Disambung

    Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka tembaga murni utawa perak sing disegel ing kartrid digawe saka kaca keramik utawa epoksi sing akeh tugas. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding elemen sekring pungkasan ing terminal njamin sambungan listrik sing dipercaya lan mbentuk kontak jinis piso. Striker bisa uga dipasang ing link sekring kanggo nyedhiyakake mikroswitch kanthi cepet kanggo menehi macem-macem sinyal utawa ngethok sirkuit kanthi otomatis.
  • Cylindrical Fuse Links

    Tautan Sekering Silinder

    Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka logam murni sing disegel ing kartrij digawe saka kaca keramik utawa epoksi sing akeh tugas. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding unsur sekring pungkasan ing tutup njamin sambungan listrik sing dipercaya; Striker bisa dilampirake ing link sekring kanggo nyedhiyakake aktivasi mikro-switch kanthi cepet kanggo menehi macem-macem sinyal utawa ngethok sirkuit kanthi otomatis. Sekering khusus miturut Gambar 1.2 ~ 1.4 bisa diwenehake miturut kebutuhan pelanggan.
  • Round Cartridge Fuse Links With Knife Contacts

    Link Fuse Cartridge Babak Kanthi Kontak Pisau

    Elemen sekering salib variabel digawe saka logam murni sing disegel ing kartrid digawe saka kaca epoksi tahan suhu tinggi. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding unsur sekring pungkasan menyang kontak piso njamin sambungan listrik sing dipercaya.
  • Square Pipe Fuse Links With Knife Contacts

    Link Pipa Square Square Kanthi Kontak Pisau

    Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka tembaga murni utawa perak sing disegel ing kartrid digawe saka keramik sing tugase dhuwur, tabung Fuse diisi pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding elemen sekring pungkasan ing terminal njamin sambungan listrik sing dipercaya lan mbentuk kontak jinis piso. Indikator utawa striker bisa ditempelake ing link sekring kanggo nuduhake potongan sekering utawa kanggo menehi macem-macem sinyal lan nglereni sirkuit kanthi otomatis.
  • Non-Filler Renewable Fuse Links

    Link Fuse sing Ora Bisa Dianyari

    Kontak tutup silinder kanggo arus sing dirating nganti 60A, lan kontak piso kanggo arus sing dirating nganti 600A, elemen sekring salib variabel sing digawe saka paduan seng. Pangguna bisa ngganti elemen sekering sing wis diobong kanthi gampang lan nggunakake sekring maneh.
  • Fuse monitoring devices

    Piranti ngawasi sekring

    Iki kalebu bagean ing ngisor iki: 1. Striker nyawiji, 2. Saklar mikro (kanthi kontak cedhak normal lan siji kontak mbukak normal), 3. Basis kanggo striker lan saklar. Piranti ngawasi sekring biasane sejajar karo sekrup pengikat tutup ing ujung sekring. Nalika sekring rusak, pin mogok metu saka striker, microswitch meksa lan sinyal sing dikirim utawa sirkuit dipotong. Jarak antarane rong ujung pengikat kasebut bisa diatur ing sawetara tartamtu kanggo paralel karo sekring kanthi dhuwur sing beda.