Link Fuse Cartridge Babak Kanthi Kontak Pisau

  • Round Cartridge Fuse Links With Knife Contacts

    Link Fuse Cartridge Babak Kanthi Kontak Pisau

    Elemen sekering salib variabel digawe saka logam murni sing disegel ing kartrid digawe saka kaca epoksi tahan suhu tinggi. Tabung sekring diisi karo pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding unsur sekring pungkasan menyang kontak piso njamin sambungan listrik sing dipercaya.