Fuse / Pemegang Fuse Khusus

  • Special Fuse Bases / Holders

    Fuse / Pemegang Fuse Khusus

    Ana rong jinis struktur kanggo jinis sekering iki; Siji digawe karo operator sekring, Link sekring bolting yaiku
    diinstal menyang operator, banjur dilebokake menyang kontak statis dhukungan / basis. Ora ana operator kanggo struktur liyane,
    ing endi sekring bolting langsung dipasang menyang kontak statis saka pendhukung / basis. Perusahaan uga bisa ngasilake basis non-standar liyane ing syarat-syarat pelanggan.