Link Pipa Square Square Kanthi Kontak Pisau

  • Square Pipe Fuse Links With Knife Contacts

    Link Pipa Square Square Kanthi Kontak Pisau

    Unsur sekring salib sing beda-beda digawe saka tembaga murni utawa perak sing disegel ing kartrid digawe saka keramik sing tugase dhuwur, tabung Fuse diisi pasir kuarsa kemurnian sing ditambahi kanthi kimia minangka medium pemadam busur. Dot-welding elemen sekring pungkasan ing terminal njamin sambungan listrik sing dipercaya lan mbentuk kontak jinis piso. Indikator utawa striker bisa ditempelake ing link sekring kanggo nuduhake potongan sekering utawa kanggo menehi macem-macem sinyal lan nglereni sirkuit kanthi otomatis.